Moti ne Struge

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
20
3 mm Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
21
5 mm Me re
1 m/s - veri
22
5 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
23
5 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
01
1 mm Shi i madh
1 m/s - veri
02
2 mm Shi i madh
2 m/s - veri
03
1 mm Pak shi
2 m/s - veri-lindje
04
3 mm Me re
2 m/s - veri
05
3 mm Me re
2 m/s - veri
06
3 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri
07
3 mm Pjeserisht me re
08
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
09
2 mm Shi i madh
10°
2 m/s - veri-lindje
10
1 mm Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
11
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
13
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri-lindje
14
Me re
10°
4 m/s - veri-lindje
15
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
16
Me re
3 m/s - veri-lindje
17
Me re
2 m/s - veri-lindje
18
Me re
2 m/s - veri-lindje
19
Me re
2 m/s - veri-lindje
20
Me re
2 m/s - veri-lindje
21
Me re
2 m/s - veri-lindje
22
Me re
2 m/s - veri-lindje
23
Me re
2 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
01
Me re
2 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
03
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
04
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
05
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
08
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
09
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
10
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
11
Pjeserisht me re
4 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
13
Pjeserisht me re
4 m/s - veri-lindje
14
Mot i mire
4 m/s - veri-lindje
15
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
16
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
19
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
20
Me re
1 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
22
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
23
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
01
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
03
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
04
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
05
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
08
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
09
Pjeserisht me re
10°
2 m/s - veri-lindje
10
Mot i mire
11°
3 m/s - veri-lindje
11
Pak reshje shiu
11°
3 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
11°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
14°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
11°
2 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
06
1 mm Pak shi
11°
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
13°
2 m/s - veri-lindje
18
1 mm Pak shi
12°
1 m/s - veri
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
6 mm Shi i madh
11°
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak shi
11°
1 m/s - veri
12
1 mm Reshje shiu
15°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri-lindje
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
15°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri-lindje
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
06
1 mm Pak reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
12
2 mm Reshje shiu
15°
2 m/s - veri-lindje
18
Me re
12°
1 m/s - veri
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
2 m/s - veri
06
Me re
10°
2 m/s - veri
12
Me re
17°
1 m/s - veri-lindje
18
Me re
14°
3 m/s - veri
28 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje