Moti ne Diber

20 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
13
Pak reshje shiu
20°
3 m/s - veri-lindje
14
Mot i mire
19°
3 m/s - veri-lindje
15
Pjeserisht me re
19°
3 m/s - veri-lindje
16
Pjeserisht me re
18°
2 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
17°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
15°
1 m/s - veri-lindje
19
Pjeserisht me re
14°
2 m/s - veri-lindje
20
Pjeserisht me re
14°
2 m/s - veri-lindje
21
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i kthjellet
15°
21 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri-lindje
02
Mot i kthjellet
14°
03
Mot i kthjellet
14°
04
Mot i kthjellet
13°
1 m/s - veri-lindje
05
Mot i kthjellet
13°
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
14°
07
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri-lindje
08
Mot i kthjellet
18°
1 m/s - veri-lindje
09
Mot i kthjellet
19°
2 m/s - veri-lindje
10
Mot i mire
19°
2 m/s - veri-lindje
11
Mot i mire
20°
2 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
20°
2 m/s - veri-lindje
13
Mot i mire
20°
2 m/s - veri-lindje
14
Mot i mire
19°
2 m/s - veri-lindje
15
Mot i mire
19°
2 m/s - veri-lindje
16
Mot i mire
18°
1 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
16°
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri-lindje
20
Mot i kthjellet
15°
1 m/s - veri-lindje
21
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i mire
14°
1 m/s - veri-lindje
22 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
13°
01
Mot i mire
12°
1 m/s - veri
02
Mjegull
11°
1 m/s - veri
03
Mjegull
11°
04
Mjegull
11°
05
Pjeserisht me re
11°
06
Mot i mire
12°
07
Mot i mire
14°
1 m/s - veri-lindje
08
Mot i mire
15°
2 m/s - veri-lindje
09
Mot i mire
15°
2 m/s - veri-lindje
10
Mot i mire
16°
2 m/s - veri-lindje
11
Pjeserisht me re
16°
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
17°
3 m/s - veri-lindje
13
Pjeserisht me re
17°
3 m/s - veri-lindje
14
Me re
16°
3 m/s - veri-lindje
15
Me re
15°
3 m/s - veri-lindje
16
Me re
14°
2 m/s - veri-lindje
17
Me re
13°
1 m/s - veri-lindje
18
Me re
12°
19
Pjeserisht me re
11°
20
Mot i mire
11°
1 m/s - veri
21
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i mire
1 m/s - veri
23
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
23 Shtator
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
02
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
03
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
04
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
05
Me re
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
17°
18
Mot i kthjellet
10°
1 m/s - veri-lindje
24 Shtator
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
11°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
19°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri-lindje
25 Shtator
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
13°
06
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
23°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
18°
26 Shtator
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
17°
06
Mot i kthjellet
16°
12
Mot i kthjellet
22°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
18°
1 m/s - veri-lindje
27 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
16°
06
1 mm Pak reshje shiu
16°
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pak reshje shiu
22°
2 m/s - veri-lindje
18
4 mm Reshje shiu
18°
28 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak reshje shiu
15°
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pak reshje shiu
19°
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
15°
1 m/s - veri-lindje
29 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
14°
1 m/s - veri-lindje
06
3 mm Reshje shiu
14°
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Reshje shiu
17°
2 m/s - veri-lindje
18
Reshje shiu
14°
1 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje