Moti ne Kumanove

20 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
13
Mot i kthjellet
29°
3 m/s - veri-lindje
14
Mot i kthjellet
29°
5 m/s - veri-lindje
15
Mot i kthjellet
28°
5 m/s - veri-lindje
16
Mot i kthjellet
26°
4 m/s - veri-lindje
17
Mot i mire
22°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
19°
6 m/s - veri
19
Mot i kthjellet
18°
6 m/s - veri-lindje
20
Mot i mire
17°
6 m/s - veri
21
Pjeserisht me re
16°
5 m/s - veri-lindje
22
Pjeserisht me re
15°
5 m/s - veri-lindje
23
Pjeserisht me re
15°
4 m/s - veri
21 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
14°
4 m/s - veri
01
Pjeserisht me re
14°
4 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
13°
4 m/s - veri-lindje
03
Mot i mire
13°
4 m/s - veri-lindje
04
Mot i kthjellet
13°
4 m/s - veri-lindje
05
Mot i kthjellet
13°
4 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
14°
4 m/s - veri-lindje
07
Mot i kthjellet
15°
4 m/s - veri-lindje
08
Mot i mire
17°
4 m/s - veri
09
Mot i mire
19°
4 m/s - veri
10
Mot i kthjellet
21°
3 m/s - veri
11
Pjeserisht me re
22°
4 m/s - veri
12
Mot i mire
23°
3 m/s - veri
13
Mot i mire
23°
5 m/s - veri
14
Mot i mire
22°
5 m/s - veri
15
Mot i mire
21°
5 m/s - veri
16
Mot i mire
19°
5 m/s - veri
17
Mot i mire
17°
5 m/s - veri
18
Mot i mire
16°
5 m/s - veri-lindje
19
Mot i mire
15°
5 m/s - veri-lindje
20
Pjeserisht me re
15°
5 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
14°
5 m/s - veri-lindje
22
Pjeserisht me re
13°
5 m/s - veri-lindje
23
Pjeserisht me re
13°
4 m/s - veri-lindje
22 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
13°
4 m/s - veri-lindje
01
Me re
13°
4 m/s - veri-lindje
02
Me re
13°
4 m/s - veri-lindje
03
Me re
13°
3 m/s - veri-lindje
04
Pjeserisht me re
13°
3 m/s - veri-lindje
05
Pjeserisht me re
13°
3 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
13°
4 m/s - veri
07
Me re
14°
4 m/s - veri
08
Pjeserisht me re
15°
4 m/s - veri
09
Pjeserisht me re
16°
4 m/s - veri
10
Pjeserisht me re
16°
5 m/s - veri
11
Me re
17°
5 m/s - veri
12
Me re
17°
5 m/s - veri
13
Me re
16°
6 m/s - veri
14
Me re
15°
6 m/s - veri
15
Me re
14°
5 m/s - veri
16
Pak shi
13°
6 m/s - veri
17
Me re
12°
5 m/s - veri
18
Pjeserisht me re
11°
4 m/s - veri
19
Mot i kthjellet
11°
3 m/s - veri
20
Mot i kthjellet
10°
3 m/s - veri
21
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
23
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
23 Shtator
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
01
Me re
2 m/s - veri-lindje
02
Me re
2 m/s - veri-lindje
03
Me re
1 m/s - veri
04
Me re
10°
1 m/s - veri
05
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri
12
Mot i mire
17°
4 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
12°
2 m/s - veri
24 Shtator
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
2 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
12
Mot i mire
23°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri-lindje
25 Shtator
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
13°
2 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
15°
1 m/s - veri
12
Mot i kthjellet
26°
2 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
19°
2 m/s - veri-lindje
26 Shtator
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
15°
12
Mot i kthjellet
28°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
20°
2 m/s - veri-lindje
27 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
15°
2 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
16°
1 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
28°
1 m/s - veri-lindje
18
1 mm Reshje shiu
21°
3 m/s - veri-lindje
28 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
3 mm Reshje shiu
17°
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak reshje shiu
17°
12
Mot i mire
21°
4 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
16°
4 m/s - veri-lindje
29 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
15°
12
Pjeserisht me re
23°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
18°
1 m/s - veri

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje