Moti ne Probishtip

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
19
1 mm Mot i mire
1 m/s - veri
20
1 mm Mot i mire
1 m/s - veri
21
2 mm Mot i mire
1 m/s - veri
22
3 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri
23
4 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
5 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri
01
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
02
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
03
1 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
05
1 mm Shi i madh
06
1 mm Reshje shiu
07
3 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
08
5 mm Pjeserisht me re
10°
2 m/s - veri-lindje
09
6 mm Pak reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
10
6 mm Pak reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
11
1 mm Reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
12
1 mm Shi i madh
12°
2 m/s - veri-lindje
13
2 mm Shi i madh
11°
2 m/s - veri-lindje
14
1 mm Shi i madh
2 m/s - veri-lindje
15
Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
16
Me re
3 m/s - veri-lindje
17
Me re
3 m/s - veri-lindje
18
Me re
3 m/s - veri-lindje
19
Me re
3 m/s - veri-lindje
20
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
22
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
23
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
01
Mot i mire
3 m/s - veri-lindje
02
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
03
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
04
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
05
Mot i mire
3 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
07
1 mm Mot i mire
4 m/s - veri-lindje
08
1 mm Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri-lindje
09
1 mm Pjeserisht me re
11°
3 m/s - veri-lindje
10
1 mm Pak reshje shiu
12°
3 m/s - veri-lindje
11
1 mm Reshje shiu
12°
4 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
12°
3 m/s - veri-lindje
13
Pak reshje shiu
12°
3 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
12°
3 m/s - veri-lindje
15
Pjeserisht me re
12°
3 m/s - veri-lindje
16
Pjeserisht me re
11°
2 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i mire
1 m/s - veri
20
Mot i mire
1 m/s - veri
21
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
22
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
02
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
03
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
04
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
05
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
14°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
10°
1 m/s - veri
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
Me re
11°
2 m/s - veri-lindje
12
Me re
16°
3 m/s - veri-lindje
18
Me re
12°
1 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
4 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
06
3 mm Reshje shiu
10°
2 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pak shi
12°
1 m/s - veri-lindje
18
3 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
6 mm Shi i madh
10°
1 m/s - veri
06
3 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
12°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
12
Pjeserisht me re
15°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
12°
1 m/s - veri
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
12°
2 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
19°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
14°
2 m/s - veri-lindje
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
12°
2 m/s - veri-lindje
06
Me re
16°
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
24°
4 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
17°
1 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje