Moti ne Pehceve

20 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
13
Mot i mire
22°
4 m/s - veri-lindje
14
Mot i mire
22°
4 m/s - veri-lindje
15
Mot i mire
22°
4 m/s - veri-lindje
16
Mot i kthjellet
20°
2 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
18°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
17°
2 m/s - veri-lindje
19
Mot i kthjellet
16°
2 m/s - veri-lindje
20
Mot i mire
15°
2 m/s - veri-lindje
21
Mot i mire
13°
2 m/s - veri
22
Mot i mire
12°
2 m/s - veri
23
Mot i mire
12°
2 m/s - veri
21 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
11°
2 m/s - veri
01
Mot i mire
10°
2 m/s - veri
02
Mot i mire
10°
2 m/s - veri
03
Mot i mire
2 m/s - veri
04
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
05
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
11°
3 m/s - veri
07
Mot i kthjellet
12°
4 m/s - veri
08
Mot i kthjellet
14°
4 m/s - veri
09
Mot i kthjellet
15°
3 m/s - veri
10
Mot i kthjellet
16°
3 m/s - veri-lindje
11
Mot i kthjellet
18°
3 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
18°
3 m/s - veri-lindje
13
Mot i kthjellet
18°
3 m/s - veri-lindje
14
Mot i kthjellet
18°
2 m/s - veri-lindje
15
Mot i kthjellet
17°
2 m/s - veri-lindje
16
1 mm Mot i kthjellet
16°
2 m/s - veri
17
1 mm Mot i mire
14°
2 m/s - veri
18
1 mm Pjeserisht me re
13°
3 m/s - veri
19
1 mm Pjeserisht me re
12°
2 m/s - veri
20
1 mm Pak reshje shiu
11°
2 m/s - veri
21
Reshje shiu
10°
1 m/s - veri
22
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
23
Me re
1 m/s - veri
22 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
1 m/s - veri
01
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
02
Me re
2 m/s - veri
03
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
04
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
05
Me re
2 m/s - veri
06
Me re
3 m/s - veri
07
Me re
3 m/s - veri
08
Me re
11°
3 m/s - veri
09
Me re
12°
3 m/s - veri
10
Me re
12°
3 m/s - veri-lindje
11
1 mm Me re
12°
3 m/s - veri-lindje
12
1 mm Me re
12°
3 m/s - veri
13
1 mm Me re
12°
4 m/s - veri
14
1 mm Me re
11°
4 m/s - veri
15
1 mm Pak shi
10°
4 m/s - veri
16
1 mm Reshje shiu
4 m/s - veri
17
1 mm Reshje shiu
5 m/s - veri
18
Pak reshje shiu
4 m/s - veri
19
Mot i kthjellet
4 m/s - veri
20
Mot i kthjellet
4 m/s - veri-lindje
21
Mot i kthjellet
4 m/s - veri-lindje
22
Mot i mire
4 m/s - veri-lindje
23
Mot i kthjellet
4 m/s - veri-lindje
23 Shtator
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
3 m/s - veri-lindje
01
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
03
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
04
Me re
2 m/s - veri-lindje
05
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
12°
4 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
24 Shtator
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
19°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri-lindje
25 Shtator
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
10°
2 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
13°
2 m/s - veri
12
Mot i kthjellet
21°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri-lindje
26 Shtator
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
15°
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
23°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri-lindje
27 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
17°
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
17°
12
1 mm Pak reshje shiu
24°
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
16°
2 m/s - veri-lindje
28 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
4 mm Reshje shiu
13°
1 m/s - veri-lindje
06
3 mm Reshje shiu
13°
1 m/s - veri-lindje
12
2 mm Reshje shiu
17°
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
14°
1 m/s - veri
29 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
12°
06
1 mm Pak reshje shiu
13°
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pak reshje shiu
19°
3 m/s - veri-lindje
18
Pak reshje shiu
14°
2 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje