Moti ne Krusheve

20 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
14
Mot i kthjellet
21°
4 m/s - veri-lindje
15
Mot i kthjellet
20°
4 m/s - veri-lindje
16
Mot i kthjellet
18°
2 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
16°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
15°
2 m/s - veri-lindje
19
Pjeserisht me re
14°
1 m/s - veri-lindje
20
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri-lindje
21
Mot i mire
12°
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
11°
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i kthjellet
11°
1 m/s - veri-lindje
21 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
10°
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i mire
10°
1 m/s - veri-lindje
02
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
03
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
04
Mot i mire
1 m/s - veri
05
Mot i kthjellet
06
Pjeserisht me re
11°
07
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri-lindje
08
Pjeserisht me re
15°
1 m/s - veri-lindje
09
Pjeserisht me re
17°
10
Me re
19°
11
Pjeserisht me re
20°
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
19°
3 m/s - veri-lindje
13
Me re
19°
2 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
18°
2 m/s - veri-lindje
15
Pjeserisht me re
18°
2 m/s - veri-lindje
16
Mot i mire
16°
1 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
14°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
13°
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i mire
12°
1 m/s - veri-lindje
20
Mot i mire
12°
1 m/s - veri-lindje
21
Mot i kthjellet
11°
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
11°
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i mire
11°
22 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
10°
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i mire
02
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
03
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
04
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
05
Mot i mire
06
Pjeserisht me re
07
Me re
10°
1 m/s - veri-lindje
08
Me re
12°
1 m/s - veri-lindje
09
1 mm Me re
13°
1 m/s - veri-lindje
10
1 mm Me re
13°
2 m/s - veri-lindje
11
1 mm Me re
14°
2 m/s - veri
12
1 mm Me re
14°
2 m/s - veri-lindje
13
1 mm Me re
13°
3 m/s - veri-lindje
14
1 mm Pak shi
12°
3 m/s - veri-lindje
15
1 mm Pak shi
11°
1 m/s - veri-lindje
16
1 mm Pak shi
10°
1 m/s - veri-lindje
17
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
18
Pak shi
1 m/s - veri
19
Pak reshje shiu
1 m/s - veri
20
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
21
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
23 Shtator
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
02
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
03
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
04
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
05
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
24 Shtator
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
22°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
12°
2 m/s - veri-lindje
25 Shtator
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
11°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
21°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
16°
26 Shtator
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
10°
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
13°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
24°
18
Mot i kthjellet
15°
1 m/s - veri-lindje
27 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
10°
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri-lindje
12
2 mm Reshje shiu
23°
3 m/s - veri-lindje
18
13 mm Shi i madh
15°
1 m/s - veri-lindje
28 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak reshje shiu
12°
12
7 mm Shi i madh
18°
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
13°
29 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
10°
06
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
18°
4 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
13°
2 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje