Moti ne Kriva Pallanke

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
21
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
22
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
23
1 mm Pjeserisht me re
2 m/s - veri
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Pjeserisht me re
2 m/s - veri
01
2 mm Pjeserisht me re
2 m/s - veri
02
3 mm Pjeserisht me re
2 m/s - veri
03
4 mm Pak shi
2 m/s - veri
04
4 mm Reshje shiu
2 m/s - veri
05
1 mm Reshje shiu
3 m/s - veri
06
1 mm Reshje shiu
3 m/s - veri
07
1 mm Reshje shiu
3 m/s - veri
08
1 mm Shi i madh
2 m/s - veri
09
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
10
2 mm Me re
1 m/s - veri
11
3 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
12
3 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
13
1 mm Shi i madh
2 m/s - veri-lindje
14
2 mm Pak shi
2 m/s - veri-lindje
15
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
16
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
17
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
18
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
19
Pak shi
1 m/s - veri-lindje
20
Me re
1 m/s - veri-lindje
21
Me re
1 m/s - veri-lindje
22
Me re
1 m/s - veri-lindje
23
Me re
1 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
1 m/s - veri-lindje
01
Me re
1 m/s - veri-lindje
02
Me re
1 m/s - veri-lindje
03
Me re
1 m/s - veri-lindje
04
Me re
1 m/s - veri-lindje
05
Me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
08
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
09
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
10
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
11
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
13
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
15
Me re
3 m/s - veri-lindje
16
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i mire
20
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
21
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
02
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
03
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
04
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
05
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
08
Mot i mire
3 m/s - veri-lindje
09
Mot i mire
3 m/s - veri-lindje
10
Pak reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
11
Reshje shiu
10°
3 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pak reshje shiu
10°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
13°
4 m/s - veri-lindje
18
Me re
1 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
12
Me re
14°
3 m/s - veri-lindje
18
1 mm Pak shi
10°
1 m/s - veri-lindje
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
3 mm Reshje shiu
2 m/s - veri
06
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
12
5 mm Reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
18
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Pak shi
1 m/s - veri
06
Me re
3 m/s - veri
12
1 mm Pak reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
13°
3 m/s - veri-lindje
18
Me re
2 m/s - veri
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
2 m/s - veri
06
1 mm Pak shi
3 m/s - veri
12
Me re
3 m/s - veri
18
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri
28 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Me re
1 m/s - veri
06
Me re
1 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje