Moti ne Kercove

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
20
2 mm Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
21
2 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
22
2 mm Reshje shiu
23
1 mm Reshje shiu
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
01
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
02
1 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
03
Pak shi
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Me re
05
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
07
1 mm Pak reshje shiu
08
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
09
1 mm Pak shi
2 m/s - veri-lindje
10
1 mm Reshje shiu
10°
3 m/s - veri-lindje
11
Pak reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
13
Pjeserisht me re
11°
2 m/s - veri-lindje
14
Me re
11°
3 m/s - veri-lindje
15
Me re
10°
2 m/s - veri-lindje
16
Me re
2 m/s - veri-lindje
17
Me re
1 m/s - veri-lindje
18
Me re
2 m/s - veri-lindje
19
Me re
1 m/s - veri-lindje
20
Me re
1 m/s - veri-lindje
21
Me re
1 m/s - veri-lindje
22
Me re
1 m/s - veri-lindje
23
Me re
1 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
1 m/s - veri-lindje
01
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
03
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
04
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
05
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
08
Pjeserisht me re
10°
2 m/s - veri-lindje
09
Pjeserisht me re
11°
3 m/s - veri-lindje
10
Pjeserisht me re
11°
3 m/s - veri-lindje
11
Pjeserisht me re
12°
3 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
11°
4 m/s - veri-lindje
13
Pjeserisht me re
11°
4 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
11°
4 m/s - veri-lindje
15
Mot i mire
10°
4 m/s - veri-lindje
16
Mot i mire
3 m/s - veri-lindje
17
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
19
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
20
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
21
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
03
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
04
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
05
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
14°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
Me re
1 m/s - veri-lindje
12
2 mm Reshje shiu
14°
3 m/s - veri-lindje
18
Me re
1 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
1 m/s - veri-lindje
12
2 mm Reshje shiu
14°
4 m/s - veri-lindje
18
8 mm Shi i madh
10°
1 m/s - veri-lindje
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
7 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
06
2 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
11°
3 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
17°
18
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri-lindje
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
10°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
21°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
13°
2 m/s - veri-lindje
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i mire
14°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
26°
4 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
20°
2 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje