Moti ne Bogdanc

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
20
3 mm Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri-lindje
21
4 mm Pjeserisht me re
11°
2 m/s - veri-lindje
22
5 mm Pak reshje shiu
10°
2 m/s - veri-lindje
23
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Shi i madh
10°
1 m/s - veri
01
1 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri
02
1 mm Shi i madh
10°
1 m/s - veri
03
1 mm Shi i madh
10°
1 m/s - veri
04
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
05
1 mm Shi i madh
11°
1 m/s - veri
06
1 mm Shi i madh
11°
1 m/s - veri
07
1 mm Reshje shiu
12°
08
7 mm Pak reshje shiu
13°
09
8 mm Pak reshje shiu
14°
1 m/s - veri-lindje
10
1 mm Shi i madh
15°
1 m/s - veri-lindje
11
7 mm Pak reshje shiu
15°
2 m/s - veri-lindje
12
2 mm Shi i madh
16°
2 m/s - veri-lindje
13
4 mm Shi i madh
15°
2 m/s - veri-lindje
14
1 mm Reshje shiu
13°
3 m/s - veri-lindje
15
Me re
13°
1 m/s - veri
16
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
11°
3 m/s - veri-lindje
19
Pjeserisht me re
11°
3 m/s - veri-lindje
20
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
10°
4 m/s - veri-lindje
22
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
23
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
4 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
4 m/s - veri-lindje
02
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
03
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
04
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
05
Mot i kthjellet
4 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
11°
4 m/s - veri-lindje
07
Mot i kthjellet
12°
5 m/s - veri-lindje
08
Mot i kthjellet
14°
5 m/s - veri-lindje
09
Mot i mire
15°
5 m/s - veri-lindje
10
Pjeserisht me re
16°
4 m/s - veri-lindje
11
Pjeserisht me re
17°
3 m/s - veri-lindje
12
Me re
17°
2 m/s - veri-lindje
13
Pjeserisht me re
17°
3 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
15°
3 m/s - veri-lindje
15
Pjeserisht me re
16°
1 m/s - veri-lindje
16
Mot i mire
15°
2 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
13°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
13°
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i kthjellet
12°
1 m/s - veri-lindje
20
Mot i kthjellet
11°
2 m/s - veri-lindje
21
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
23
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
02
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
03
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
04
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
05
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
12°
3 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
19°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
15°
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
13°
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
21°
3 m/s - veri-lindje
18
Me re
15°
3 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
13°
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
13°
2 m/s - veri
12
1 mm Reshje shiu
19°
18
3 mm Reshje shiu
15°
1 m/s - veri-lindje
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
5 mm Reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak shi
13°
3 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
12°
6 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
13°
3 m/s - veri-lindje
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
3 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
12°
3 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
18°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
12°
2 m/s - veri-lindje
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
12°
1 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
14°
12
Mot i kthjellet
21°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
15°
3 m/s - veri-lindje
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
11°
2 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
16°
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
24°
4 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
17°
3 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje