Moti ne Berove

20 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
13
Mot i kthjellet
23°
5 m/s - veri-lindje
14
Mot i kthjellet
23°
6 m/s - veri-lindje
15
Mot i kthjellet
23°
5 m/s - veri-lindje
16
Mot i kthjellet
21°
4 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
19°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
18°
2 m/s - veri-lindje
19
Mot i kthjellet
16°
2 m/s - veri-lindje
20
Mot i kthjellet
15°
2 m/s - veri-lindje
21
Mot i mire
15°
2 m/s - veri
22
Pjeserisht me re
13°
3 m/s - veri
23
Mot i kthjellet
13°
3 m/s - veri
21 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
12°
3 m/s - veri
01
Mot i kthjellet
11°
3 m/s - veri
02
Mot i mire
11°
3 m/s - veri
03
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri
04
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri
05
Pjeserisht me re
11°
3 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
12°
4 m/s - veri
07
Mot i kthjellet
14°
4 m/s - veri
08
Mot i kthjellet
15°
4 m/s - veri
09
Mot i kthjellet
17°
3 m/s - veri
10
Mot i kthjellet
18°
3 m/s - veri-lindje
11
Mot i kthjellet
19°
3 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
20°
3 m/s - veri-lindje
13
Mot i kthjellet
20°
3 m/s - veri-lindje
14
Mot i kthjellet
20°
3 m/s - veri-lindje
15
Mot i kthjellet
19°
3 m/s - veri-lindje
16
Mot i mire
17°
2 m/s - veri-lindje
17
Mot i mire
15°
3 m/s - veri
18
Mot i mire
14°
4 m/s - veri
19
Mot i mire
13°
4 m/s - veri
20
Pjeserisht me re
12°
3 m/s - veri
21
Pjeserisht me re
11°
4 m/s - veri
22
Pjeserisht me re
11°
4 m/s - veri
23
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri
22 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
10°
3 m/s - veri
01
Me re
10°
3 m/s - veri
02
Me re
10°
3 m/s - veri
03
Pjeserisht me re
4 m/s - veri
04
Mot i mire
3 m/s - veri
05
Pjeserisht me re
3 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri
07
Mot i mire
11°
3 m/s - veri
08
Pjeserisht me re
13°
2 m/s - veri
09
Me re
15°
2 m/s - veri-lindje
10
Pjeserisht me re
15°
3 m/s - veri-lindje
11
Pjeserisht me re
15°
3 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
15°
3 m/s - veri-lindje
13
1 mm Pjeserisht me re
15°
3 m/s - veri-lindje
14
1 mm Me re
14°
4 m/s - veri-lindje
15
1 mm Me re
13°
5 m/s - veri
16
1 mm Me re
11°
5 m/s - veri
17
1 mm Reshje shiu
10°
6 m/s - veri
18
1 mm Reshje shiu
6 m/s - veri
19
Reshje shiu
6 m/s - veri
20
Pjeserisht me re
5 m/s - veri
21
Mot i kthjellet
5 m/s - veri
22
Mot i mire
5 m/s - veri
23
Pjeserisht me re
5 m/s - veri
23 Shtator
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
5 m/s - veri
06
Mot i mire
5 m/s - veri
12
Mot i mire
14°
4 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
3 m/s - veri
24 Shtator
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
1 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
20°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri
25 Shtator
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
11°
3 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
15°
3 m/s - veri
12
Mot i kthjellet
22°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
17°
26 Shtator
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
13°
1 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
17°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
24°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
17°
1 m/s - veri-lindje
27 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri
06
Mot i mire
19°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
23°
4 m/s - veri-lindje
18
1 mm Pjeserisht me re
17°
1 m/s - veri-lindje
28 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
3 mm Reshje shiu
14°
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Reshje shiu
15°
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pak reshje shiu
17°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
14°
1 m/s - veri
29 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri
06
1 mm Pak reshje shiu
15°
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pjeserisht me re
19°
4 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
15°
3 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje