Moti ne Sarande

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
20
1 mm Reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
21
1 mm Reshje shiu
13°
1 m/s - veri-lindje
22
1 mm Reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
23
1 mm Reshje shiu
12°
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
01
1 mm Shi i madh
12°
2 m/s - veri-lindje
02
2 mm Shi i madh
12°
2 m/s - veri-lindje
03
1 mm Shi i madh
12°
2 m/s - veri-lindje
04
2 mm Shi i madh
12°
2 m/s - veri-lindje
05
2 mm Shi i madh
12°
3 m/s - veri-lindje
06
1 mm Shi i madh
12°
3 m/s - veri-lindje
07
1 mm Shi i madh
12°
3 m/s - veri-lindje
08
1 mm Reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
09
1 mm Shi i madh
13°
2 m/s - veri-lindje
10
3 mm Shi i madh
14°
2 m/s - veri-lindje
11
2 mm Shi i madh
13°
3 m/s - veri-lindje
12
5 mm Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri-lindje
13
6 mm Pak reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
14
1 mm Reshje shiu
13°
3 m/s - veri-lindje
15
1 mm Reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
16
2 mm Shi i madh
12°
2 m/s - veri-lindje
17
2 mm Shi i madh
11°
1 m/s - veri-lindje
18
1 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
19
1 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
20
1 mm Pak shi
11°
2 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri-lindje
22
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri-lindje
23
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i mire
11°
1 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri-lindje
03
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri
04
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri
05
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i mire
11°
1 m/s - veri
07
Mot i mire
12°
08
Mot i mire
13°
2 m/s - veri-lindje
09
Mot i mire
13°
3 m/s - veri-lindje
10
Mot i kthjellet
14°
4 m/s - veri-lindje
11
Mot i mire
14°
4 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
14°
5 m/s - veri-lindje
13
Mot i mire
14°
4 m/s - veri-lindje
14
Mot i mire
14°
4 m/s - veri-lindje
15
Mot i mire
14°
3 m/s - veri-lindje
16
Mot i mire
14°
3 m/s - veri-lindje
17
Mot i mire
13°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
13°
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i mire
12°
1 m/s - veri
20
Mot i mire
12°
1 m/s - veri-lindje
21
Mot i mire
11°
2 m/s - veri-lindje
22
Mot i mire
11°
2 m/s - veri-lindje
23
Mot i mire
10°
2 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
10°
2 m/s - veri
01
Mot i mire
10°
2 m/s - veri
02
Mot i mire
2 m/s - veri
03
Mot i mire
2 m/s - veri
04
Mot i mire
2 m/s - veri
05
Mot i mire
10°
3 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
12°
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
16°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
14°
2 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
10°
3 m/s - veri
06
1 mm Pak shi
13°
3 m/s - veri
12
1 mm Me re
15°
1 m/s - veri-lindje
18
1 mm Pak shi
15°
3 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
13°
3 m/s - veri
06
Me re
14°
3 m/s - veri
12
Me re
19°
2 m/s - veri
18
1 mm Pak shi
19°
1 m/s - veri
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
14°
2 m/s - veri
06
Mot i mire
15°
1 m/s - veri
12
Mot i kthjellet
18°
4 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri-lindje
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
12°
3 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
15°
2 m/s - veri
12
Mot i mire
18°
4 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
16°
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
12°
2 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
16°
2 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
20°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
18°
2 m/s - veri-lindje
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
13°
3 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
17°
2 m/s - veri-lindje
12
Me re
21°
3 m/s - veri-lindje
18
Me re
18°
2 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje