Moti ne Delvine

20 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
14
Mot i kthjellet
26°
2 m/s - veri-lindje
15
Mot i kthjellet
25°
1 m/s - veri-lindje
16
Mot i kthjellet
24°
1 m/s - veri-lindje
17
Mot i mire
22°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
22°
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i mire
21°
1 m/s - veri-lindje
20
Mot i kthjellet
20°
1 m/s - veri
21
Mjegull
19°
1 m/s - veri
22
Mjegull
18°
1 m/s - veri
23
Mjegull
17°
1 m/s - veri
21 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mjegull
17°
1 m/s - veri
01
Mjegull
16°
1 m/s - veri
02
Mjegull
15°
1 m/s - veri
03
Mjegull
15°
1 m/s - veri
04
Mjegull
15°
1 m/s - veri
05
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
19°
1 m/s - veri
07
Mot i mire
22°
1 m/s - veri
08
Mot i mire
24°
09
Pjeserisht me re
25°
1 m/s - veri-lindje
10
Pjeserisht me re
26°
1 m/s - veri-lindje
11
Me re
26°
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
25°
2 m/s - veri-lindje
13
Pjeserisht me re
25°
2 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
25°
2 m/s - veri-lindje
15
Pjeserisht me re
24°
1 m/s - veri-lindje
16
Pjeserisht me re
22°
1 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
21°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
19°
1 m/s - veri
19
Mot i kthjellet
18°
2 m/s - veri
20
Mot i kthjellet
17°
2 m/s - veri
21
Mot i kthjellet
16°
2 m/s - veri
22
Mot i kthjellet
16°
2 m/s - veri
23
Mot i kthjellet
15°
1 m/s - veri
22 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
15°
2 m/s - veri
01
Mot i mire
14°
2 m/s - veri
02
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri
03
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri
04
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri
05
Mot i kthjellet
15°
2 m/s - veri
06
1 mm Mot i kthjellet
18°
2 m/s - veri
07
1 mm Mot i kthjellet
20°
2 m/s - veri
08
1 mm Pjeserisht me re
22°
1 m/s - veri
09
1 mm Pjeserisht me re
23°
1 m/s - veri-lindje
10
1 mm Reshje shiu
24°
1 m/s - veri-lindje
11
1 mm Reshje shiu
24°
2 m/s - veri-lindje
12
Pak reshje shiu
24°
2 m/s - veri-lindje
13
Mot i mire
24°
2 m/s - veri-lindje
14
Mot i kthjellet
24°
2 m/s - veri-lindje
15
Mot i kthjellet
23°
1 m/s - veri-lindje
16
Mot i kthjellet
21°
1 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
19°
2 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
16°
2 m/s - veri
19
Mot i kthjellet
15°
2 m/s - veri
20
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri
21
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri
22
Mot i kthjellet
13°
2 m/s - veri
23
Mot i kthjellet
13°
1 m/s - veri
23 Shtator
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
12°
1 m/s - veri
01
Mot i kthjellet
12°
1 m/s - veri
02
Mot i kthjellet
12°
2 m/s - veri
03
Mot i kthjellet
11°
2 m/s - veri
04
Mot i kthjellet
11°
2 m/s - veri
05
Me re
12°
2 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
15°
2 m/s - veri
12
Mot i kthjellet
22°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
15°
2 m/s - veri
24 Shtator
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
12°
2 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
13°
2 m/s - veri
12
Mot i kthjellet
22°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri
25 Shtator
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
11°
1 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
13°
2 m/s - veri
12
Mot i kthjellet
25°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
18°
1 m/s - veri
26 Shtator
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
12°
1 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
15°
2 m/s - veri
12
Mot i kthjellet
25°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
18°
1 m/s - veri
27 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri
06
Mot i mire
16°
1 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
27°
1 m/s - veri-lindje
18
5 mm Shi i madh
19°
1 m/s - veri
28 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
5 mm Shi i madh
18°
1 m/s - veri
06
1 mm Pak reshje shiu
19°
1 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
22°
2 m/s - veri-lindje
18
Me re
18°
1 m/s - veri-lindje
29 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
17°
1 m/s - veri
06
1 mm Reshje shiu
17°
1 m/s - veri
12
2 mm Reshje shiu
22°
2 m/s - veri-lindje
18
Reshje shiu
19°

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje