Moti ne Shterpce

20 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
13
Mot i kthjellet
22°
3 m/s - veri-lindje
14
Mot i kthjellet
21°
3 m/s - veri-lindje
15
Mot i kthjellet
20°
2 m/s - veri-lindje
16
Mot i mire
18°
2 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
17°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
15°
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri-lindje
20
Mot i mire
14°
1 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri-lindje
22
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri-lindje
23
Mjegull
12°
1 m/s - veri-lindje
21 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mjegull
11°
1 m/s - veri-lindje
01
Mjegull
11°
1 m/s - veri-lindje
02
Mjegull
11°
1 m/s - veri-lindje
03
Mjegull
11°
04
Mjegull
11°
05
Mjegull
11°
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
14°
1 m/s - veri-lindje
08
Pjeserisht me re
15°
1 m/s - veri-lindje
09
Pjeserisht me re
16°
1 m/s - veri-lindje
10
Pjeserisht me re
17°
1 m/s - veri-lindje
11
Pjeserisht me re
18°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
18°
1 m/s - veri-lindje
13
Mot i mire
18°
1 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
18°
1 m/s - veri-lindje
15
Pjeserisht me re
17°
1 m/s - veri-lindje
16
Pjeserisht me re
15°
1 m/s - veri-lindje
17
Mot i mire
14°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
12°
1 m/s - veri-lindje
19
Mjegull
11°
1 m/s - veri-lindje
20
Mjegull
11°
1 m/s - veri-lindje
21
Mjegull
10°
22
Me re
10°
1 m/s - veri-lindje
23
Me re
11°
1 m/s - veri-lindje
22 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mjegull
11°
01
Mjegull
10°
1 m/s - veri-lindje
02
Me re
10°
1 m/s - veri
03
1 mm Me re
10°
1 m/s - veri
04
1 mm Me re
10°
1 m/s - veri
05
1 mm Me re
1 m/s - veri
06
1 mm Me re
10°
1 m/s - veri
07
1 mm Me re
11°
1 m/s - veri-lindje
08
1 mm Pak shi
11°
1 m/s - veri-lindje
09
1 mm Pak shi
11°
1 m/s - veri-lindje
10
1 mm Pak shi
11°
1 m/s - veri-lindje
11
1 mm Pak shi
12°
2 m/s - veri-lindje
12
1 mm Me re
11°
2 m/s - veri-lindje
13
1 mm Me re
11°
3 m/s - veri-lindje
14
1 mm Me re
11°
2 m/s - veri-lindje
15
1 mm Me re
10°
2 m/s - veri-lindje
16
1 mm Pak shi
2 m/s - veri
17
Pak shi
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
20
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
22
Me re
1 m/s - veri-lindje
23
Me re
1 m/s - veri-lindje
23 Shtator
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
1 m/s - veri-lindje
01
Me re
1 m/s - veri-lindje
02
Me re
1 m/s - veri-lindje
03
Me re
1 m/s - veri-lindje
04
Me re
1 m/s - veri-lindje
05
Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
13°
2 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
24 Shtator
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
06
Pjeserisht me re
14°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
21°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
13°
1 m/s - veri-lindje
25 Shtator
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri
12
Mot i kthjellet
22°
1 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
14°
26 Shtator
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
16°
06
Mot i kthjellet
19°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
24°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
15°
27 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
16°
06
Pjeserisht me re
19°
12
8 mm Shi i madh
22°
1 m/s - veri-lindje
18
7 mm Shi i madh
15°
28 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
13°
06
4 mm Reshje shiu
14°
12
3 mm Reshje shiu
17°
1 m/s - veri-lindje
18
Me re
13°
29 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
11°
1 m/s - veri-lindje
06
11 mm Shi i madh
14°
1 m/s - veri-lindje
12
2 mm Reshje shiu
18°
1 m/s - veri-lindje
18
Reshje shiu
14°
1 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Vendbanimet ne Shterpce

Beroci, Bitia e Epërme, Bitia e Poshtme, Brezovica, Brodi, Drekoci, Firaja, Gotovusha, Izhanca, Jazhinca, Kashtanjeva, Sevca, Sushica, Vërbeshtica, Viça

Na ndjekni

Shperndaje