Moti ne Brezovicë

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
21
2 mm Pjeserisht me re
22
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
23
5 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
01
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
02
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
03
1 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
04
2 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
05
2 mm Shi i madh
1 m/s - veri
06
1 mm Shi i madh
07
5 mm Reshje shiu
08
6 mm Reshje shiu
09
1 mm Reshje shiu
10
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
11
1 mm Shi i madh
1 m/s - veri
12
2 mm Shi i madh
1 m/s - veri
13
2 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
14
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
15
2 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
16
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
17
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
18
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
19
2 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
20
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
21
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
22
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
23
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
01
Pak shi
1 m/s - veri-lindje
02
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
03
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Mjegull
1 m/s - veri-lindje
05
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
07
3 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
08
3 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
09
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
10
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
11
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
12
2 mm Shi i madh
2 m/s - veri-lindje
13
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
15
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
16
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
20
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
21
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
02
Mot i kthjellet
-0°
1 m/s - veri-lindje
03
Mot i kthjellet
-0°
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Mot i kthjellet
-0°
1 m/s - veri-lindje
05
1 mm Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
2 mm Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
08
Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
09
Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
10
Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
11
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
12
2 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
06
Pjeserisht me re
12
1 mm Pak shi
11°
2 m/s - veri-lindje
18
Me re
1 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Reshje shiu
15°
2 m/s - veri-lindje
18
1 mm Pak shi
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
7 mm Shi i madh
06
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
12
4 mm Reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
18
1 mm Pak shi
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
06
1 mm Reshje shiu
12
Me re
10°
1 m/s - veri-lindje
18
Me re
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
06
Me re
10°
12
1 mm Pak shi
13°
1 m/s - veri-lindje
18
Me re
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
10°
1 m/s - veri-lindje
18
Me re
1 m/s - veri-lindje
28 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
11°
1 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Vendbanimet ne Brezovicë

Beroci, Bitia e Epërme, Bitia e Poshtme, Brezovica, Brodi, Drekoci, Firaja, Gotovusha, Izhanca, Jazhinca, Kashtanjeva, Sevca, Sushica, Vërbeshtica, Viça

Na ndjekni

Shperndaje