Moti ne Kastriot (Obiliq)

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
21
1 mm Pjeserisht me re
3 m/s - veri
22
1 mm Pjeserisht me re
2 m/s - veri
23
3 mm Me re
2 m/s - veri
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
4 mm Me re
2 m/s - veri
01
7 mm Me re
2 m/s - veri
02
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri
03
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri
04
1 mm Shi i madh
3 m/s - veri
05
2 mm Shi i madh
3 m/s - veri
06
2 mm Shi i madh
3 m/s - veri
07
3 mm Shi i madh
3 m/s - veri
08
3 mm Shi i madh
3 m/s - veri
09
2 mm Shi i madh
2 m/s - veri
10
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri
11
1 mm Pjeserisht me re
3 m/s - veri
12
1 mm Me re
4 m/s - veri
13
1 mm Pak shi
4 m/s - veri
14
2 mm Reshje shiu
4 m/s - veri
15
2 mm Reshje shiu
3 m/s - veri
16
1 mm Pak shi
3 m/s - veri
17
1 mm Pak shi
2 m/s - veri
18
2 mm Pak shi
1 m/s - veri
19
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
20
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
21
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
22
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
23
Pak shi
1 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
2 m/s - veri-lindje
01
Me re
2 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
03
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
05
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Me re
2 m/s - veri-lindje
07
2 mm Me re
2 m/s - veri-lindje
08
3 mm Pak shi
2 m/s - veri-lindje
09
3 mm Pak shi
2 m/s - veri-lindje
10
3 mm Me re
10°
3 m/s - veri-lindje
11
3 mm Pak shi
11°
3 m/s - veri-lindje
12
1 mm Shi i madh
12°
3 m/s - veri-lindje
13
1 mm Shi i madh
11°
4 m/s - veri-lindje
14
Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
15
Me re
10°
4 m/s - veri-lindje
16
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
19
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
20
Mot i mire
3 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
22
Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
23
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
01
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
02
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
03
Mot i mire
1 m/s - veri
04
Mot i mire
1 m/s - veri
05
1 mm Mot i mire
1 m/s - veri
06
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
07
Pak reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
08
Pak reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
09
Pak reshje shiu
11°
3 m/s - veri-lindje
10
Mot i mire
12°
3 m/s - veri-lindje
11
Mot i mire
13°
3 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pak reshje shiu
14°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pak shi
17°
6 m/s - veri-lindje
18
Me re
10°
2 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
12
Pjeserisht me re
17°
1 m/s - veri-lindje
18
1 mm Pak shi
11°
3 m/s - veri
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
4 mm Reshje shiu
2 m/s - veri
06
3 mm Reshje shiu
2 m/s - veri
12
Me re
12°
4 m/s - veri
18
Me re
4 m/s - veri
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
2 m/s - veri
06
Me re
2 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
11°
3 m/s - veri
18
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
12
1 mm Pak shi
5 m/s - veri
18
Me re
4 m/s - veri
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
3 mm Reshje shiu
3 m/s - veri
06
3 mm Reshje shiu
4 m/s - veri
12
Me re
3 m/s - veri
18
Me re
3 m/s - veri
28 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
10°
1 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Vendbanimet ne Kastriot (Obiliq)

Babimoci, Bakshia, Breznica, Caravodica, Dobrosella, Graboci i Epërm, Hadja, Hamidia, Kozarica, Krysheci, Leshkoshiqi, Llazareva, Mazgiti, Millosheva, Minjera e Kosovës, Plemetini, Raskova, Siboci, Shipitulla

Na ndjekni

Shperndaje