Moti ne Fushe Kosove

20 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
14
1 mm Mot i mire
24°
6 m/s - veri-lindje
15
1 mm Pak shi
23°
4 m/s - veri-lindje
16
1 mm Reshje shiu
19°
4 m/s - veri
17
1 mm Pak reshje shiu
15°
5 m/s - veri
18
1 mm Pak shi
15°
5 m/s - veri
19
1 mm Pak shi
14°
5 m/s - veri
20
1 mm Me re
13°
5 m/s - veri
21
Me re
13°
5 m/s - veri
22
Me re
12°
4 m/s - veri
23
Me re
12°
4 m/s - veri
21 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
11°
4 m/s - veri
01
Me re
11°
4 m/s - veri
02
Me re
11°
4 m/s - veri
03
Me re
11°
3 m/s - veri
04
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri
05
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
11°
4 m/s - veri
07
Pjeserisht me re
12°
3 m/s - veri
08
Pjeserisht me re
14°
3 m/s - veri
09
Pjeserisht me re
15°
3 m/s - veri
10
Pjeserisht me re
17°
2 m/s - veri
11
Me re
18°
2 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
19°
2 m/s - veri-lindje
13
Pjeserisht me re
19°
2 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
19°
3 m/s - veri
15
Pjeserisht me re
17°
5 m/s - veri
16
Mot i mire
15°
5 m/s - veri
17
Mot i mire
14°
4 m/s - veri
18
Mot i mire
13°
4 m/s - veri
19
Me re
12°
4 m/s - veri
20
Me re
11°
4 m/s - veri
21
Me re
12°
3 m/s - veri
22
Me re
12°
3 m/s - veri
23
Me re
11°
3 m/s - veri
22 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
11°
3 m/s - veri
01
Pjeserisht me re
11°
3 m/s - veri
02
Me re
11°
3 m/s - veri
03
Me re
11°
2 m/s - veri
04
Me re
11°
2 m/s - veri
05
Me re
11°
2 m/s - veri
06
Me re
11°
2 m/s - veri
07
Me re
12°
2 m/s - veri
08
Pjeserisht me re
13°
2 m/s - veri
09
Pjeserisht me re
14°
2 m/s - veri
10
Me re
15°
3 m/s - veri-lindje
11
Me re
16°
3 m/s - veri
12
Me re
15°
4 m/s - veri
13
Me re
14°
5 m/s - veri
14
Pak shi
12°
5 m/s - veri
15
Pak shi
11°
4 m/s - veri
16
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri
17
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
18
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
19
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
20
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
22
Me re
1 m/s - veri-lindje
23
Me re
1 m/s - veri-lindje
23 Shtator
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
1 m/s - veri-lindje
01
Me re
1 m/s - veri-lindje
02
Me re
1 m/s - veri-lindje
03
Me re
1 m/s - veri-lindje
04
Me re
1 m/s - veri-lindje
05
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
15°
2 m/s - veri
18
Mot i mire
3 m/s - veri
24 Shtator
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
12
Pjeserisht me re
23°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri-lindje
25 Shtator
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
11°
06
Mot i kthjellet
11°
12
Mot i kthjellet
23°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
16°
2 m/s - veri
26 Shtator
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
12°
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
13°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
26°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
17°
2 m/s - veri-lindje
27 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
13°
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i mire
14°
12
4 mm Reshje shiu
25°
1 m/s - veri-lindje
18
3 mm Reshje shiu
16°
1 m/s - veri-lindje
28 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
3 mm Reshje shiu
15°
2 m/s - veri
06
1 mm Reshje shiu
15°
3 m/s - veri
12
Mot i mire
18°
4 m/s - veri
18
Pjeserisht me re
14°
3 m/s - veri
29 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
10°
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak reshje shiu
13°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
20°
4 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
15°
2 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Vendbanimet ne Fushe Kosove

Bardhi i Madh | Bardhi i Vogël | Bresja | Graboci i Poshtëm | Harilaçi | Henca | Kuzmini | Lismiri | Miradia e Epërme | Miradia e Poshtme | Nakarada | Pomozotini | Sllatina e Madhe | Sllatina e Vogël | Vragolia

Na ndjekni

Shperndaje