Moti ne Peqin

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
19
4 mm Me re
11°
1 m/s - veri-lindje
20
5 mm Pak shi
10°
1 m/s - veri-lindje
21
2 mm Shi i madh
10°
1 m/s - veri-lindje
22
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
23
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri
01
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri
02
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri
03
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
05
1 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
07
4 mm Pak reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
08
6 mm Pak reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
09
6 mm Pak reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
10
6 mm Reshje shiu
14°
1 m/s - veri-lindje
11
2 mm Shi i madh
14°
2 m/s - veri-lindje
12
1 mm Reshje shiu
12°
3 m/s - veri-lindje
13
3 mm Shi i madh
13°
3 m/s - veri-lindje
14
1 mm Pak shi
11°
2 m/s - veri-lindje
15
1 mm Me re
12°
2 m/s - veri-lindje
16
1 mm Me re
11°
1 m/s - veri-lindje
17
2 mm Me re
10°
1 m/s - veri-lindje
18
2 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
19
2 mm Pak shi
10°
1 m/s - veri-lindje
20
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
21
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
22
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
23
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
01
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
02
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
03
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
05
4 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
06
5 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
07
6 mm Mot i mire
10°
1 m/s - veri-lindje
08
7 mm Pak reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
09
7 mm Reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
10
3 mm Shi i madh
14°
3 m/s - veri-lindje
11
1 mm Reshje shiu
13°
4 m/s - veri-lindje
12
2 mm Shi i madh
14°
2 m/s - veri-lindje
13
3 mm Reshje shiu
12°
3 m/s - veri-lindje
14
3 mm Mot i mire
12°
1 m/s - veri-lindje
15
1 mm Shi i madh
13°
1 m/s - veri-lindje
16
1 mm Shi i madh
12°
2 m/s - veri-lindje
17
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
18
1 mm Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
19
1 mm Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
20
2 mm Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
21
2 mm Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
22
2 mm Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
23
2 mm Reshje shiu
2 m/s - veri
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
3 m/s - veri
01
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri
02
Reshje shiu
2 m/s - veri
03
Reshje shiu
2 m/s - veri
04
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
05
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
06
1 mm Reshje shiu
10°
2 m/s - veri-lindje
12
Me re
16°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
3 m/s - veri
06
1 mm Reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
12
3 mm Reshje shiu
15°
1 m/s - veri-lindje
18
3 mm Reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
12°
4 m/s - veri
06
Me re
12°
3 m/s - veri
12
6 mm Shi i madh
17°
4 m/s - veri-lindje
18
4 mm Reshje shiu
12°
3 m/s - veri
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
12°
3 m/s - veri
06
Me re
12°
2 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
20°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
14°
3 m/s - veri
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
11°
4 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
14°
3 m/s - veri
12
Mot i mire
22°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
13°
2 m/s - veri-lindje
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
10°
2 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
13°
1 m/s - veri
12
Mot i kthjellet
23°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
15°
2 m/s - veri-lindje
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
17°
1 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
26°
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
18°
1 m/s - veri

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje