Moti ne Librazhd

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
21
3 mm Reshje shiu
11°
22
3 mm Reshje shiu
10°
23
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
01
1 mm Reshje shiu
02
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
03
5 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri
04
7 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
05
7 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri
06
7 mm Pak reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
07
2 mm Shi i madh
11°
1 m/s - veri-lindje
08
3 mm Shi i madh
3 m/s - veri-lindje
09
2 mm Shi i madh
2 m/s - veri-lindje
10
3 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
11
1 mm Reshje shiu
10°
2 m/s - veri-lindje
12
3 mm Reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
13
2 mm Shi i madh
11°
2 m/s - veri-lindje
14
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
15
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
16
1 mm Pak shi
2 m/s - veri-lindje
17
2 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
18
2 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
19
3 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
20
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
21
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
22
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
23
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
01
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
02
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
03
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
04
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
05
4 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
06
4 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
07
4 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
08
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
09
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
10
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
11
1 mm Reshje shiu
10°
2 m/s - veri-lindje
12
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
13
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
14
1 mm Shi i madh
11°
2 m/s - veri-lindje
15
1 mm Reshje shiu
10°
2 m/s - veri-lindje
16
1 mm Pak shi
2 m/s - veri-lindje
17
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
18
Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
19
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
20
Me re
1 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
22
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
23
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
01
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
02
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
03
Pjeserisht me re
04
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
05
Mot i mire
1 m/s - veri
06
1 mm Pjeserisht me re
07
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri-lindje
08
Pjeserisht me re
11°
2 m/s - veri-lindje
09
Pak reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
10
Pak reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
11
Reshje shiu
13°
3 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
13°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
06
Me re
11°
1 m/s - veri-lindje
12
2 mm Reshje shiu
17°
2 m/s - veri-lindje
18
Me re
12°
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Pak shi
12°
06
1 mm Reshje shiu
12°
1 m/s - veri
12
Me re
14°
18
1 mm Me re
13°
1 m/s - veri
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
5 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak shi
14°
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
18°
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
15°
1 m/s - veri-lindje
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri
06
1 mm Pak reshje shiu
15°
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
18°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
15°
1 m/s - veri-lindje
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri
06
1 mm Reshje shiu
15°
12
2 mm Reshje shiu
17°
18
Me re
14°
1 m/s - veri
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
15°
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
22°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
18°
28 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
17°
2 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje