Moti ne Krume

20 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
13
Mot i mire
24°
5 m/s - veri-lindje
14
Mot i mire
23°
5 m/s - veri-lindje
15
Mot i mire
22°
4 m/s - veri-lindje
16
Mot i kthjellet
21°
3 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
20°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
19°
2 m/s - veri-lindje
19
Mot i kthjellet
18°
2 m/s - veri-lindje
20
Pjeserisht me re
18°
21
Me re
16°
2 m/s - veri
22
Me re
15°
2 m/s - veri
23
Me re
15°
2 m/s - veri
21 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
14°
2 m/s - veri
01
Me re
14°
2 m/s - veri
02
Pjeserisht me re
13°
2 m/s - veri
03
Pjeserisht me re
13°
2 m/s - veri
04
Pjeserisht me re
13°
2 m/s - veri
05
Pjeserisht me re
13°
2 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
14°
2 m/s - veri
07
Pjeserisht me re
15°
2 m/s - veri
08
Me re
16°
2 m/s - veri
09
Pjeserisht me re
17°
2 m/s - veri
10
Pjeserisht me re
19°
2 m/s - veri
11
Mot i mire
21°
2 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
21°
2 m/s - veri
13
Pjeserisht me re
21°
2 m/s - veri-lindje
14
Mot i mire
21°
2 m/s - veri-lindje
15
Mot i mire
20°
2 m/s - veri-lindje
16
Mot i mire
19°
2 m/s - veri
17
Pjeserisht me re
17°
2 m/s - veri
18
Pjeserisht me re
16°
1 m/s - veri-lindje
19
Pjeserisht me re
16°
2 m/s - veri
20
Pjeserisht me re
15°
2 m/s - veri
21
Pjeserisht me re
14°
3 m/s - veri
22
Me re
13°
2 m/s - veri
23
Me re
13°
2 m/s - veri
22 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
13°
2 m/s - veri
01
Me re
13°
2 m/s - veri
02
Me re
13°
2 m/s - veri
03
Me re
12°
2 m/s - veri
04
Me re
12°
2 m/s - veri
05
Me re
12°
2 m/s - veri
06
Me re
12°
2 m/s - veri
07
Me re
13°
2 m/s - veri
08
Me re
14°
3 m/s - veri
09
Me re
15°
3 m/s - veri
10
Me re
15°
3 m/s - veri
11
Me re
15°
3 m/s - veri
12
Me re
15°
2 m/s - veri
13
Me re
15°
2 m/s - veri
14
Me re
15°
1 m/s - veri-lindje
15
Me re
15°
1 m/s - veri
16
Me re
14°
4 m/s - veri
17
Pak shi
12°
3 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
11°
3 m/s - veri
19
Mot i mire
11°
2 m/s - veri-lindje
20
Mot i mire
10°
2 m/s - veri
21
Mot i mire
10°
2 m/s - veri-lindje
22
Mot i mire
10°
2 m/s - veri-lindje
23
Mot i mire
10°
2 m/s - veri-lindje
23 Shtator
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
10°
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i mire
1 m/s - veri
02
Mot i mire
2 m/s - veri
03
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
04
Mot i mire
1 m/s - veri
05
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
16°
3 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
12°
2 m/s - veri
24 Shtator
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
11°
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
13°
2 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
23°
4 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
15°
2 m/s - veri-lindje
25 Shtator
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
12°
2 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
13°
12
Mot i kthjellet
25°
1 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
21°
1 m/s - veri-lindje
26 Shtator
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
27°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
18°
2 m/s - veri-lindje
27 Shtator
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
15°
2 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak reshje shiu
18°
1 m/s - veri-lindje
12
7 mm Shi i madh
24°
4 m/s - veri-lindje
18
6 mm Shi i madh
18°
1 m/s - veri-lindje
28 Shtator
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
16°
06
2 mm Reshje shiu
16°
1 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
19°
2 m/s - veri
18
Pjeserisht me re
15°
1 m/s - veri
29 Shtator
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
14°
06
2 mm Reshje shiu
15°
12
Pjeserisht me re
21°
4 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
17°
2 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje