Moti ne Përmet

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
21
2 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
22
2 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
23
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
01
1 mm Pak reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
02
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
03
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
04
2 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
05
2 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
2 mm Reshje shiu
10°
2 m/s - veri-lindje
07
2 mm Reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
08
1 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
09
1 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
10
2 mm Reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
11
2 mm Reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
12
2 mm Reshje shiu
13°
1 m/s - veri-lindje
13
2 mm Reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
14
1 mm Pak reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
15
1 mm Reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
16
1 mm Pak shi
10°
1 m/s - veri-lindje
17
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
18
Pak shi
1 m/s - veri-lindje
19
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
20
Mjegull
21
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
22
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
23
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mjegull
01
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
02
1 mm Mjegull
1 m/s - veri-lindje
03
1 mm Mjegull
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Mjegull
1 m/s - veri-lindje
05
2 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
2 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
07
2 mm Reshje shiu
10°
2 m/s - veri-lindje
08
3 mm Reshje shiu
10°
2 m/s - veri-lindje
09
3 mm Reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
10
3 mm Reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
11
4 mm Reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
12
4 mm Reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
13
1 mm Reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
14
1 mm Reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
15
2 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
16
1 mm Shi i madh
11°
1 m/s - veri-lindje
17
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i kthjellet
20
Mot i kthjellet
21
Mjegull
22
Mjegull
23
Mjegull
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mjegull
01
Mot i mire
02
Mot i mire
03
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
04
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
05
1 mm Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
11°
08
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri-lindje
09
Pak reshje shiu
14°
1 m/s - veri-lindje
10
Pak reshje shiu
14°
1 m/s - veri-lindje
11
Reshje shiu
14°
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pak reshje shiu
15°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
11°
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Reshje shiu
17°
2 m/s - veri-lindje
18
Me re
13°
1 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
13°
12
Me re
19°
18
3 mm Reshje shiu
17°
1 m/s - veri-lindje
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
13°
1 m/s - veri-lindje
06
2 mm Reshje shiu
15°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
20°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
18°
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
13°
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
15°
1 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
21°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
16°
1 m/s - veri-lindje
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
12°
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i mire
16°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
23°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
19°
1 m/s - veri-lindje
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Pak reshje shiu
13°
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak shi
16°
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
23°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
20°
1 m/s - veri-lindje
28 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
16°
2 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
19°
1 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje