Moti ne Kamez

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
19
3 mm Me re
11°
1 m/s - veri
20
3 mm Me re
11°
21
4 mm Pak shi
11°
22
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
23
1 mm Shi i madh
10°
1 m/s - veri-lindje
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Shi i madh
1 m/s - veri
01
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
02
5 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri
03
1 mm Reshje shiu
10°
04
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
05
2 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
07
4 mm Pak reshje shiu
10°
1 m/s - veri
08
4 mm Pak shi
12°
1 m/s - veri-lindje
09
5 mm Pak shi
12°
3 m/s - veri-lindje
10
5 mm Pak shi
13°
2 m/s - veri-lindje
11
3 mm Shi i madh
13°
2 m/s - veri-lindje
12
1 mm Reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
13
2 mm Pak shi
13°
1 m/s - veri-lindje
14
1 mm Reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
15
2 mm Reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
16
2 mm Pak shi
11°
1 m/s - veri-lindje
17
2 mm Pak shi
10°
1 m/s - veri-lindje
18
2 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
19
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
20
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
21
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
22
1 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
23
1 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
01
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
02
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
03
1 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
05
2 mm Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
06
2 mm Pjeserisht me re
10°
2 m/s - veri-lindje
07
4 mm Pak reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
08
5 mm Pak reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
09
6 mm Reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
10
1 mm Shi i madh
13°
3 m/s - veri-lindje
11
6 mm Pak reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
12
2 mm Shi i madh
13°
2 m/s - veri-lindje
13
1 mm Shi i madh
13°
2 m/s - veri-lindje
14
1 mm Reshje shiu
13°
1 m/s - veri-lindje
15
2 mm Shi i madh
12°
1 m/s - veri-lindje
16
Pak reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
17
1 mm Mot i mire
10°
1 m/s - veri-lindje
18
1 mm Mot i mire
10°
2 m/s - veri-lindje
19
1 mm Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
20
1 mm Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
21
1 mm Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
22
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
23
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
01
Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
02
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
03
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
04
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
05
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
1 mm Reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
16°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak shi
14°
2 m/s - veri-lindje
12
3 mm Reshje shiu
16°
2 m/s - veri-lindje
18
1 mm Reshje shiu
14°
2 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
13°
2 m/s - veri
06
Me re
12°
2 m/s - veri-lindje
12
4 mm Reshje shiu
17°
3 m/s - veri-lindje
18
5 mm Shi i madh
13°
2 m/s - veri
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
12°
2 m/s - veri
06
Me re
13°
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
20°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
15°
1 m/s - veri
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
15°
1 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
21°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
11°
1 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
16°
12
Mot i kthjellet
23°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
15°
1 m/s - veri
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri
06
Me re
19°
1 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
26°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
17°
1 m/s - veri

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje