Moti ne Burrel

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
20
4 mm Me re
10°
21
4 mm Me re
10°
22
5 mm Reshje shiu
10°
23
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Shi i madh
01
1 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
02
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
03
4 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
04
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
05
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
06
2 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
07
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
08
6 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
09
9 mm Pak shi
10°
1 m/s - veri-lindje
10
11 mm Pak shi
10°
1 m/s - veri-lindje
11
11 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
12
3 mm Shi i madh
11°
1 m/s - veri-lindje
13
3 mm Shi i madh
11°
2 m/s - veri-lindje
14
2 mm Shi i madh
10°
15
3 mm Shi i madh
10°
1 m/s - veri-lindje
16
1 mm Reshje shiu
17
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
18
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
19
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
20
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
21
1 mm Pak shi
22
1 mm Pak shi
23
1 mm Pak shi
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
01
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
02
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
03
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
04
2 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
05
2 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
06
5 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
07
5 mm Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
08
6 mm Pak reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
09
1 mm Shi i madh
11°
2 m/s - veri-lindje
10
1 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
11
2 mm Shi i madh
11°
2 m/s - veri-lindje
12
4 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
13
1 mm Shi i madh
11°
1 m/s - veri-lindje
14
1 mm Shi i madh
11°
1 m/s - veri-lindje
15
1 mm Shi i madh
11°
2 m/s - veri-lindje
16
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri-lindje
17
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
19
1 mm Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
20
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
21
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
22
1 mm Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
23
Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
01
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
03
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
04
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
05
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
12
3 mm Reshje shiu
14°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
11°
1 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Me re
10°
2 m/s - veri-lindje
12
2 mm Reshje shiu
15°
2 m/s - veri-lindje
18
1 mm Pak shi
12°
1 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
3 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
12
3 mm Reshje shiu
15°
1 m/s - veri-lindje
18
6 mm Shi i madh
12°
1 m/s - veri-lindje
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
3 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri
12
Mot i mire
18°
2 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
12°
2 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
20°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
15°
1 m/s - veri
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
22°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
16°
1 m/s - veri
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
11°
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
17°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
25°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
18°
1 m/s - veri

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje