Moti ne Rugove

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
21
Pjeserisht me re
-0°
1 m/s - veri-lindje
22
Me re
-0°
2 m/s - veri-lindje
23
1 mm Me re
-0°
2 m/s - veri-lindje
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Me re
-0°
1 m/s - veri-lindje
01
3 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
02
4 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
03
4 mm Reshje te lehta bore
1 m/s - veri-lindje
04
4 mm Bore dhe shi
1 m/s - veri-lindje
05
1 mm Bore me shi
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Bore me shi
1 m/s - veri
07
1 mm Bore dhe shi
1 m/s - veri
08
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
09
7 mm Bore dhe shi
1 m/s - veri-lindje
10
9 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
11
11 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
12
2 mm Bore me shi
1 m/s - veri
13
2 mm Bore me shi
1 m/s - veri
14
2 mm Bore me shi
15
2 mm Bore me shi
1 m/s - veri-lindje
16
2 mm Shume bore
1 m/s - veri-lindje
17
2 mm Shume bore
1 m/s - veri-lindje
18
1 mm Shume bore
1 m/s - veri
19
1 mm Reshje bore
1 m/s - veri
20
1 mm Reshje bore
1 m/s - veri
21
1 mm Reshje bore
-0°
1 m/s - veri
22
1 mm Reshje bore
-0°
1 m/s - veri-lindje
23
Reshje bore
-0°
1 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Reshje te lehta bore
-0°
1 m/s - veri-lindje
01
Mjegull
-0°
1 m/s - veri-lindje
02
Mjegull
-0°
1 m/s - veri-lindje
03
Mjegull
-1°
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Mjegull
-1°
1 m/s - veri-lindje
05
2 mm Me re
-1°
06
2 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
07
3 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
08
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
09
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
10
1 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
11
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
12
Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
13
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
15
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
16
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
-1°
1 m/s - veri-lindje
19
Pjeserisht me re
-2°
1 m/s - veri-lindje
20
Pjeserisht me re
-0°
1 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
-1°
1 m/s - veri-lindje
22
Pjeserisht me re
-1°
1 m/s - veri-lindje
23
Pjeserisht me re
-0°
1 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
-1°
1 m/s - veri-lindje
01
Pjeserisht me re
-0°
1 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
-1°
1 m/s - veri-lindje
03
Pjeserisht me re
-1°
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Pjeserisht me re
-2°
1 m/s - veri-lindje
05
2 mm Pjeserisht me re
-0°
1 m/s - veri-lindje
06
2 mm Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
07
Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
08
Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
09
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
10
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
11
Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pak reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
-1°
1 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
-1°
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
2 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri-lindje
18
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
5 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
06
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
18
Me re
1 m/s - veri-lindje
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
1 m/s - veri
18
Me re
1 m/s - veri-lindje
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
18
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
4 mm Bore dhe shi
1 m/s - veri-lindje
06
2 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
18
Me re
1 m/s - veri-lindje
28 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje