Moti ne Mamushe

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
21
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
22
1 mm Me re
23
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
01
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
02
3 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
03
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
05
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
07
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
08
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
09
1 mm Pak shi
2 m/s - veri
10
1 mm Me re
2 m/s - veri
11
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
12
2 mm Pak shi
1 m/s - veri
13
3 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
14
3 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
15
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
16
1 mm Reshje shiu
17
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
18
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
19
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
20
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
21
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
22
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
23
1 mm Reshje shiu
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
01
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
02
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
03
1 mm Pak shi
04
1 mm Pak shi
1 m/s - veri
05
Pak shi
1 m/s - veri
06
1 mm Me re
1 m/s - veri
07
1 mm Me re
1 m/s - veri
08
1 mm Me re
09
Me re
1 m/s - veri-lindje
10
Me re
11°
11
Reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
12°
3 m/s - veri-lindje
13
Me re
12°
3 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
13°
3 m/s - veri-lindje
15
Pjeserisht me re
13°
3 m/s - veri-lindje
16
Pjeserisht me re
12°
2 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
19
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
20
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
22
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
02
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
03
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
04
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
05
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
10°
08
Mot i mire
12°
1 m/s - veri-lindje
09
Pjeserisht me re
13°
3 m/s - veri-lindje
10
Pjeserisht me re
14°
3 m/s - veri-lindje
11
Mot i mire
15°
2 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
15°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
10°
2 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
19°
4 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
12°
2 m/s - veri-lindje
12
Me re
19°
18
1 mm Pak shi
16°
1 m/s - veri
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
5 mm Shi i madh
11°
2 m/s - veri-lindje
06
1 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
12
2 mm Reshje shiu
13°
1 m/s - veri-lindje
18
Me re
12°
1 m/s - veri-lindje
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
13°
18
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri-lindje
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
11°
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
16°
2 m/s - veri
18
1 mm Me re
10°
1 m/s - veri
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
12
Me re
12°
1 m/s - veri-lindje
18
Me re
10°
1 m/s - veri-lindje
28 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje