Moti ne Kllokot

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
20
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
21
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
22
2 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
23
4 mm Me re
1 m/s - veri
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
8 mm Me re
1 m/s - veri
01
12 mm Me re
1 m/s - veri
02
14 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
03
1 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
04
3 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
05
4 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
06
4 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
07
3 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
08
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
09
2 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
10
2 mm Me re
2 m/s - veri-lindje
11
2 mm Me re
2 m/s - veri-lindje
12
2 mm Me re
2 m/s - veri
13
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri
14
1 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
15
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
16
1 mm Pak shi
1 m/s - veri
17
1 mm Me re
2 m/s - veri
18
1 mm Pak shi
1 m/s - veri
19
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
20
1 mm Pak shi
2 m/s - veri-lindje
21
1 mm Me re
2 m/s - veri-lindje
22
1 mm Pak shi
2 m/s - veri-lindje
23
Pak shi
2 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pak shi
2 m/s - veri-lindje
01
Me re
2 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
03
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
04
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
05
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
08
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
09
Me re
10°
3 m/s - veri-lindje
10
Me re
11°
3 m/s - veri-lindje
11
Pjeserisht me re
12°
3 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
12°
3 m/s - veri-lindje
13
Pak shi
13°
4 m/s - veri-lindje
14
Me re
12°
4 m/s - veri-lindje
15
Me re
12°
3 m/s - veri-lindje
16
Pjeserisht me re
11°
2 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
19
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
20
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
21
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
02
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
03
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
04
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
05
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
07
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
08
Mot i mire
11°
2 m/s - veri-lindje
09
Pjeserisht me re
12°
3 m/s - veri-lindje
10
Mot i mire
13°
4 m/s - veri-lindje
11
Mot i mire
14°
4 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pak reshje shiu
14°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
11°
1 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
12
Me re
18°
2 m/s - veri-lindje
18
Me re
11°
2 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
19°
3 m/s - veri-lindje
18
1 mm Pak shi
12°
2 m/s - veri
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
6 mm Shi i madh
10°
1 m/s - veri
06
2 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri
12
3 mm Reshje shiu
14°
3 m/s - veri
18
Me re
10°
2 m/s - veri
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
06
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri
18
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
06
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri
12
Me re
13°
4 m/s - veri
18
Me re
3 m/s - veri
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
06
Me re
2 m/s - veri
12
Me re
11°
2 m/s - veri
18
Me re
10°
2 m/s - veri
28 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
10°
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
12°
2 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Vendbanimet ne Kllokot

Gërnçari, Mogilla, Vërboci

Na ndjekni

Shperndaje