Moti ne Ura Vajgurore

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
19
1 mm Shi i madh
10°
1 m/s - veri-lindje
20
1 mm Reshje shiu
10°
2 m/s - veri-lindje
21
2 mm Pak shi
10°
1 m/s - veri-lindje
22
3 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
23
3 mm Pak shi
10°
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
4 mm Reshje shiu
10°
01
6 mm Reshje shiu
02
7 mm Reshje shiu
1 m/s - veri
03
1 mm Reshje shiu
04
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
05
2 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
06
2 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
07
2 mm Shi i madh
10°
1 m/s - veri-lindje
08
6 mm Reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
09
6 mm Me re
12°
1 m/s - veri-lindje
10
2 mm Shi i madh
14°
2 m/s - veri-lindje
11
3 mm Shi i madh
13°
3 m/s - veri-lindje
12
1 mm Shi i madh
12°
2 m/s - veri-lindje
13
1 mm Me re
12°
4 m/s - veri-lindje
14
1 mm Reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
15
2 mm Reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
16
2 mm Pjeserisht me re
11°
2 m/s - veri-lindje
17
2 mm Me re
10°
1 m/s - veri-lindje
18
2 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
19
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
20
2 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
21
2 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
22
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
23
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
01
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
03
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
04
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
05
2 mm Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
4 mm Mot i mire
10°
2 m/s - veri-lindje
07
5 mm Mot i mire
11°
2 m/s - veri-lindje
08
8 mm Pjeserisht me re
12°
2 m/s - veri-lindje
09
9 mm Pak reshje shiu
13°
2 m/s - veri-lindje
10
1 mm Shi i madh
14°
2 m/s - veri-lindje
11
2 mm Shi i madh
14°
3 m/s - veri-lindje
12
2 mm Shi i madh
13°
4 m/s - veri-lindje
13
3 mm Shi i madh
13°
3 m/s - veri-lindje
14
1 mm Reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
15
Pak reshje shiu
12°
1 m/s - veri-lindje
16
Pak reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
20
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
21
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
01
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
02
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
03
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
04
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
05
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
16°
3 m/s - veri-lindje
18
Me re
12°
1 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
2 m/s - veri-lindje
06
1 mm Reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
12
3 mm Reshje shiu
16°
1 m/s - veri-lindje
18
2 mm Reshje shiu
13°
1 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
06
Me re
12°
2 m/s - veri-lindje
12
6 mm Shi i madh
16°
2 m/s - veri-lindje
18
2 mm Reshje shiu
12°
2 m/s - veri-lindje
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
11°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
20°
2 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
14°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
21°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
13°
2 m/s - veri-lindje
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
15°
12
Mot i kthjellet
23°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
15°
2 m/s - veri
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
12°
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
16°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
29°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
21°
1 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje