Moti ne Leskovik

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
20
1 mm Pjeserisht me re
21
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
22
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
23
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
01
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
02
1 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
03
2 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
04
3 mm Me re
1 m/s - veri-lindje
05
5 mm Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
6 mm Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
07
1 mm Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
08
1 mm Shi i madh
2 m/s - veri-lindje
09
1 mm Shi i madh
2 m/s - veri-lindje
10
1 mm Shi i madh
2 m/s - veri-lindje
11
1 mm Shi i madh
2 m/s - veri-lindje
12
1 mm Shi i madh
2 m/s - veri-lindje
13
2 mm Shi i madh
2 m/s - veri-lindje
14
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
15
2 mm Shi i madh
1 m/s - veri-lindje
16
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
17
Pak shi
1 m/s - veri-lindje
18
Pak shi
19
Me re
20
Me re
21
Me re
22
Me re
1 m/s - veri-lindje
23
Me re
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
01
Me re
1 m/s - veri-lindje
02
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
03
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
04
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
05
2 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
3 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
07
3 mm Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
08
3 mm Pak reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
09
6 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
10
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
11
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
12
5 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
13
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
14
3 mm Shi i madh
2 m/s - veri-lindje
15
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
16
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
17
1 mm Reshje shiu
18
Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i mire
1 m/s - veri
20
Pjeserisht me re
21
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
22
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
23
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mjegull
01
Mjegull
02
Pjeserisht me re
03
Pjeserisht me re
04
1 mm Pjeserisht me re
05
1 mm Pjeserisht me re
06
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
07
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
08
Pak reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
09
Pak reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
10
Pak reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
11
Pak reshje shiu
11°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
12°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
1 m/s - veri-lindje
12
1 mm Reshje shiu
14°
2 m/s - veri-lindje
18
Me re
10°
1 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
1 m/s - veri
12
Me re
16°
18
1 mm Reshje shiu
11°
2 m/s - veri-lindje
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
06
2 mm Reshje shiu
10°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
16°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
11°
1 m/s - veri-lindje
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
1 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
11°
12
Pjeserisht me re
17°
1 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
10°
2 m/s - veri-lindje
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
19°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
12°
2 m/s - veri-lindje
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
12°
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
19°
2 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
14°
1 m/s - veri-lindje
28 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
14°
1 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje