Moti ne Ersekë

18 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
20
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri
21
1 mm Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
22
1 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
23
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
19 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
01
1 mm Me re
2 m/s - veri-lindje
02
1 mm Me re
2 m/s - veri-lindje
03
2 mm Mjegull
2 m/s - veri-lindje
04
2 mm Mjegull
2 m/s - veri-lindje
05
3 mm Pak shi
2 m/s - veri-lindje
06
3 mm Pak reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
07
4 mm Reshje shiu
4 m/s - veri-lindje
08
1 mm Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
09
5 mm Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
10
1 mm Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
11
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
12
1 mm Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
13
1 mm Shi i madh
2 m/s - veri-lindje
14
1 mm Reshje shiu
2 m/s - veri-lindje
15
1 mm Pak shi
1 m/s - veri-lindje
16
Pak shi
2 m/s - veri-lindje
17
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
18
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
19
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
20
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
21
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
22
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
23
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
20 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
01
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
02
Mjegull
2 m/s - veri-lindje
03
1 mm Mjegull
2 m/s - veri-lindje
04
1 mm Mjegull
2 m/s - veri-lindje
05
2 mm Mjegull
2 m/s - veri-lindje
06
2 mm Mjegull
2 m/s - veri-lindje
07
2 mm Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
08
3 mm Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
09
1 mm Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
10
1 mm Reshje shiu
4 m/s - veri-lindje
11
1 mm Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
12
1 mm Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
13
Reshje shiu
3 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
15
Mot i mire
3 m/s - veri-lindje
16
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
17
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
18
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
19
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
20
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
21
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
22
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
23
Mjegull
1 m/s - veri
21 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mjegull
1 m/s - veri
01
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
02
Mjegull
1 m/s - veri
03
Mjegull
1 m/s - veri
04
Mjegull
1 m/s - veri
05
Mot i mire
1 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
08
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
09
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
10
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
11
Reshje shiu
10°
3 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
22 Prill
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
1 m/s - veri-lindje
12
2 mm Reshje shiu
13°
3 m/s - veri-lindje
18
Me re
1 m/s - veri-lindje
23 Prill
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
06
Me re
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
14°
1 m/s - veri-lindje
18
2 mm Reshje shiu
10°
2 m/s - veri-lindje
24 Prill
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
2 mm Reshje shiu
1 m/s - veri-lindje
06
3 mm Reshje shiu
10°
2 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
14°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri-lindje
25 Prill
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
06
Pjeserisht me re
11°
1 m/s - veri
12
Mot i mire
16°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
10°
1 m/s - veri-lindje
26 Prill
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
06
Mot i mire
12°
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
18°
4 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
11°
2 m/s - veri-lindje
27 Prill
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
10°
2 m/s - veri-lindje
06
Me re
13°
2 m/s - veri-lindje
12
1 mm Pak shi
18°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
13°
2 m/s - veri-lindje
28 Prill
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
10°
2 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
15°
2 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje