Moti ne Novi Sad

26 Tetor
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
15
Mot i mire
11°
1 m/s - veri-lindje
16
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
17
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
19
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
20
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
21
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
22
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
23
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
27 Tetor
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
01
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
02
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
03
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
04
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
05
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
08
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
09
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
10
Pjeserisht me re
11°
11
Me re
12°
12
Me re
13°
13
Me re
13°
1 m/s - veri
14
Pjeserisht me re
13°
1 m/s - veri
15
Pjeserisht me re
12°
1 m/s - veri
16
Mot i mire
2 m/s - veri
17
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
19
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
20
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
21
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
23
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
28 Tetor
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
02
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
03
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
04
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
05
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
07
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
08
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
09
Mot i mire
10°
2 m/s - veri-lindje
10
Pjeserisht me re
12°
2 m/s - veri-lindje
11
Mot i mire
13°
2 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
14°
3 m/s - veri-lindje
13
Pjeserisht me re
14°
3 m/s - veri-lindje
14
Pjeserisht me re
13°
3 m/s - veri-lindje
15
Mot i mire
11°
2 m/s - veri-lindje
16
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
19
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
20
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
21
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
23
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
29 Tetor
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
02
Mot i kthjellet
3 m/s - veri-lindje
03
Mot i kthjellet
4 m/s - veri-lindje
04
Mot i kthjellet
4 m/s - veri-lindje
05
Mot i kthjellet
4 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
5 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
15°
6 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
11°
6 m/s - veri-lindje
30 Tetor
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
10°
6 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
6 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
15°
6 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
11°
5 m/s - veri-lindje
31 Tetor
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
5 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
4 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
16°
4 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
11°
4 m/s - veri-lindje
1 Nentor
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
4 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
3 m/s - veri-lindje
12
Me re
17°
3 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
15°
5 m/s - veri-lindje
2 Nentor
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
13°
4 m/s - veri-lindje
06
1 mm Pak shi
14°
5 m/s - veri-lindje
12
Me re
18°
4 m/s - veri-lindje
18
5 mm Reshje shiu
16°
2 m/s - veri-lindje
3 Nentor
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
11°
2 m/s - veri-lindje
06
Me re
10°
1 m/s - veri-lindje
12
Me re
14°
2 m/s - veri-lindje
18
Me re
14°
3 m/s - veri-lindje
4 Nentor
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
17°
5 m/s - veri-lindje
06
Me re
17°
5 m/s - veri-lindje
12
7 mm Shi i madh
21°
7 m/s - veri-lindje
18
Shi i madh
14°
2 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje