Moti ne Nish

26 Tetor
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
15
Mot i kthjellet
10°
3 m/s - veri
16
Mot i kthjellet
3 m/s - veri
17
Mot i kthjellet
3 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
19
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
20
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
21
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
22
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
23
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
27 Tetor
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
01
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
02
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
03
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
04
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
05
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
08
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
09
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
10
Me re
10°
2 m/s - veri-lindje
11
Pjeserisht me re
11°
3 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
13°
3 m/s - veri-lindje
13
Mot i kthjellet
13°
3 m/s - veri-lindje
14
Mot i kthjellet
12°
3 m/s - veri-lindje
15
Mot i kthjellet
10°
2 m/s - veri-lindje
16
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
19
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
20
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
21
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
23
Mjegull
1 m/s - veri
28 Tetor
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mjegull
01
Mjegull
02
Mjegull
1 m/s - veri
03
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
04
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
05
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
06
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
08
Me re
09
Me re
10
Mot i mire
10°
1 m/s - veri-lindje
11
Mot i kthjellet
12°
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
13°
1 m/s - veri-lindje
13
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri
14
Mot i kthjellet
14°
2 m/s - veri
15
Mot i kthjellet
11°
2 m/s - veri
16
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
17
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
18
Mot i mire
2 m/s - veri
19
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
20
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
21
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
23
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
29 Tetor
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
02
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
03
Mot i mire
2 m/s - veri-lindje
04
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
05
Pjeserisht me re
2 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
15°
2 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
30 Tetor
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
12
Mot i kthjellet
15°
1 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
31 Tetor
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
15°
1 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
1 Nentor
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
18°
4 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
12°
3 m/s - veri-lindje
2 Nentor
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
11°
3 m/s - veri-lindje
06
Me re
12°
3 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
18°
4 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
15°
4 m/s - veri-lindje
3 Nentor
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
14°
3 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
14°
2 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
22°
3 m/s - veri-lindje
18
Mot i mire
16°
2 m/s - veri-lindje
4 Nentor
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Pjeserisht me re
14°
2 m/s - veri-lindje
06
Me re
15°
2 m/s - veri-lindje
12
Me re
22°
5 m/s - veri-lindje
18
Me re
18°
4 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje