Moti ne Medvegje

26 Tetor
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
15
Mot i kthjellet
10°
16
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
19
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
20
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
21
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
23
Mot i kthjellet
27 Tetor
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
02
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
03
Mjegull
1 m/s - veri-lindje
04
Mjegull
05
Mjegull
1 m/s - veri
06
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
07
Pjeserisht me re
1 m/s - veri
08
Pjeserisht me re
2 m/s - veri
09
Pjeserisht me re
3 m/s - veri
10
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri
11
Pjeserisht me re
10°
3 m/s - veri
12
Pjeserisht me re
11°
3 m/s - veri
13
Mot i kthjellet
11°
3 m/s - veri
14
Mot i kthjellet
10°
3 m/s - veri
15
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
16
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
17
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
19
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
20
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
21
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i kthjellet
2 m/s - veri
28 Tetor
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
01
Mot i kthjellet
02
Mot i mire
03
Mjegull
1 m/s - veri
04
Mjegull
1 m/s - veri
05
Mjegull
1 m/s - veri
06
Mjegull
1 m/s - veri
07
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
08
Mot i mire
1 m/s - veri
09
Mot i mire
1 m/s - veri
10
Mot i kthjellet
11°
2 m/s - veri
11
Mot i kthjellet
12°
2 m/s - veri
12
Mot i kthjellet
12°
2 m/s - veri
13
Mot i kthjellet
12°
2 m/s - veri
14
Mot i kthjellet
11°
2 m/s - veri
15
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
16
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
17
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
19
Mot i kthjellet
1 m/s - veri
20
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
21
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
22
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
23
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
29 Tetor
E Premte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
01
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
02
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
03
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
04
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
05
Me re
1 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
13°
2 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
10°
1 m/s - veri-lindje
30 Tetor
E Shtune
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
14°
1 m/s - veri
18
Mot i kthjellet
1 m/s - veri-lindje
31 Tetor
E Diel
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
06
Mot i mire
1 m/s - veri-lindje
12
Mot i kthjellet
15°
2 m/s - veri-lindje
18
Mot i kthjellet
2 m/s - veri-lindje
1 Nentor
E Hene
Ora
Moti
Temp
Era
00
Mot i mire
4 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
4 m/s - veri-lindje
12
Mot i mire
17°
4 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
12°
4 m/s - veri-lindje
2 Nentor
E Marte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
11°
5 m/s - veri-lindje
06
Me re
10°
6 m/s - veri-lindje
12
1 mm Reshje shiu
16°
6 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
13°
7 m/s - veri-lindje
3 Nentor
E Merkure
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
13°
5 m/s - veri-lindje
06
Pjeserisht me re
13°
5 m/s - veri-lindje
12
Pjeserisht me re
21°
4 m/s - veri-lindje
18
Pjeserisht me re
16°
4 m/s - veri-lindje
4 Nentor
E Enjte
Ora
Moti
Temp
Era
00
Me re
15°
5 m/s - veri-lindje
06
Me re
14°
7 m/s - veri-lindje
12
Me re
19°
8 m/s - veri-lindje
18
Me re
17°
7 m/s - veri-lindje

Parashikimi i Motit

MotiJavor.com eshte ueb aplikacion qe jep te dhenat aktuale dhe parashikimin e motit per 10 dite per te gjitha qytetet e Shqiperise, Kosoves, Maqedonise dhe me gjere.

Na ndjekni

Shperndaje